Pershendetje vizitor i nderuar...
Me sa duket, ju nuk jeni identifikuar akoma ne faqen tone, ndaj po ju paraqitet ky mesazh per tju kujtuar se ju mund te identifikoheni qe te merrni pjese ne
diskutimet dhe temat e shumta te forumit tone.

- Ne qofte se ende nuk keni nje Llogari personale ne forumin ton, mund ta hapni nje te tille duke u Regjistruar
-Regjistrimi eshte falas dhe ju merr koh maksimumi 1 min...

-Gjithsesi ju falenderojme shume, per kohen qe fute ne dispozicion per te n'a vizituar ne ueb-faqen tone.

Me Respekt dhe Kenaqesi:
Staffi i Forumit : Rinia e Ferizajit



 
ForumForum  PortaliPortali  CalendarCalendar  GalleryGallery  PytësoriPytësori  KërkoKërko  RegjistrohuRegjistrohu  identifikimiidentifikimi  

Share | 
 

 Program ne C++ per barazimet katerore

Shko poshtë 
AutoriMesazh
Albani
Administrator
Administrator


Numri i postimeve : 354
Filloi me : 18/05/2009
Mosha : 27
Vendodhja : Ferizaj - Kosovë

MesazhTitulli: Program ne C++ per barazimet katerore   Tue May 26, 2009 4:42 pm

Formula matematikore : a*x^2 + b*x + c = 0
Programi i punuar ne C++:

#include<iostream.h>
#include<math.h>
int main()
{
fillimi:
int a,b,c;
double x1,x2,d;
char x;
cout<<"Jepe vleren e a=?\n";
cin>>a;
cout<<"Jepe vleren e b=?\n";
cin>>b;
cout<<"Jepe vleren e c=?\n";
cin>>c;
d=pow(b,2) -(4*a*c);
if(d<0)
{
cout<<"Barazimi ka zgjidhje imagjinare\n\n";
}
else
{
x1=(-b+sqrt(d))/(2*a);
x2=(-b-sqrt(d))/(2*a);
cout<<"X1 = \t" <<x1;
cout<<"\nX2 = \t" <<x2;
cout<<"\n\n\n";
}
cout<<"Doni qe te perseritet programi = ? \nNese po shtypni p \nNese jo shtypni j\n";
cin>>x;
if(x == 'p')
goto fillimi;
else
cin.get();
return 0;
}
Mbrapsht në krye Shko poshtë
 
Program ne C++ per barazimet katerore
Mbrapsht në krye 
Faqja 1 e 1
 Similar topics
-
» Early Intervention Program( Nderhyrje e Menjehershme)

Drejtat e ktij Forumit:Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi
 :: Rinia e Ferizajit :: C / C++-
Kërce tek: